AKTUELNO

Sava Vujović, koji je dva dana bio u pritvoru zajedno sa Branislavom Mićunovićem, danas je pušten na slobodu iako je prema navodima crnogorskog portala "Borba" za njim raspisana MUP Republike Srpske raspisao poternicu zbog ubistva.

Nikšićanin Branislav Brano Mićunović i njegovi prijatelji Sava Vujović i Srđan Mićunović pušteni su danas da se brane sa slobode. To je potvrdio njihov pravni zastupnik Danilo Mićović.

Njih trojica privedeni su 6. januara u Budvi nakon što su u njihovom vozilu službenici Uprave policije pronašli dva pištolja. Iz Uprave policije tek danas je saopšteno da se svoj trojici na teret stavlja da su počinili krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Vozilom je navodno upravljao Branislav Mićunović, a u automobilu su pronađena dva pištolja sa municijom.

Inače, Vujović, iako se nalazi na poternici, bio je navodno i specijalni gost kod Mila Đukanovića, na svadbi njegovog sina Blaža. Vujović je i tada bio u društvu kontroverznog biznismena Brana Mićunovića.

Sava Vujović se inače početkom 2000-tih godina zajedno sa Branom Mićunovićem našao na optuženičkoj klupi zbog ubistva Radovana B. Kovačevića.

Sud ih je obojicu pravosnažno oslobodio krivice za to delo.

#Brano Mićunović

#Sava Vujović