AKTUELNO

Dvoje mladih koji su stradali u novogodišnjoj noći u vikendici u mestu Tribistovo biće sahranjeno danas u Posušju, a njihovih šestoro prijatelja u ponedeljak, 4. januara, u Rakitnu.

Poslednje zbogom Mireli Rezo, porodica, prijatelji, sugrađani, izgovoriće danas, 3. januara 2021. u 12 časova. Sahrana će se obaviti na groblju Martića križ, prenosi Srpskainfo.

Izraze saučešća porodica prima od 11 sati u mrtvačnici, piše Večernji.ba.Sahrana Stjepana Jukića će se takođe obaviti danas u 14 sati na groblju Martića križ. Izraze saučešća porodica prima od 13 sati u mrtvačnici.

U vikendici kod Posušja prekjuče je pronađeno osam beživotnih tela mladih osoba koje su proslavljale Novu godinu. Pretpostavlja se da je uzrok smrti gušenje, ali službeni uzrok biće poznat nakon očevida i obdukcije tela.

Osam preminulih pronašle su osobe iz susedne vikendice koje su takođe slavile Novu godinu.

Sahrana Stjepana Jukića će se takođe obaviti danas u 14 sati na groblju Martića križ. Izraze saučešća porodica prima od 13 sati u mrtvačnici.

U vikendici kod Posušja prekjuče je pronađeno osam beživotnih tela mladih osoba koje su proslavljale Novu godinu.

Pretpostavlja se da je uzrok smrti gušenje, ali službeni uzrok biće poznat nakon očevida i obdukcije tela.Osam preminulih pronašle su osobe iz susedne vikendice koje su takođe slavile Novu godinu.

#Posušje

#Sahrana

#stradali