AKTUELNO

Prijatelji mladića i devojka koji su stradali u novogodišnjoj noći u vikendici mestu Tribistovo nedaleko od Posušja opraštaju se od njih na društvenim mrežama.

Nižu se saučešća i poruke podrške porodicama koje su izgubile decu u novogodišnjoj noći.

- Zar ovako godina da počne? Toliko nedosanjanih snova, toliko zauvek zaleđenih osmeha... - jedan je o komentara na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen YouTube/ BN TV INFO

Prijatelji stradalih devojaka i mladića objavlju i fotografije osam sveća za osam izgubljenih mladih života.

Svi stradali su 2001. godište.

Živote su izgubili Ivan Miličević, Stipe Romić, Mirela Rezo, Žana Pavković, Mia Soldo, Stipe Pavković, Marija Pavković, Stjepan Jukić.

Sinoć između naglas izgovorenih novogodišnjih odluka, neodgovorenih poruka i poziva i obećanja da ćemo od danas pametnije, zaspali su nečiji snovi. Zaspale su nečije želje i na odmor od školjica, prskalica, novogodišnjeg TV programa i Instagram storija otišle, zauvek zaspale nečije umorne oči. Želim verovati da bi vatrometa i prskalica na vašim maturama, magistarskim odbranama i svadbama bilo k’o u priči. Ovako, ostaje nam obećanje u ovoj novoj godini se nikad nećemo umoriti pričajući o vama. Vašem sjaju u očima dok ste nas gledali i vatrometu u srcu dok ste nas grlili. Odmorite. Od lude godine i života koji ste joj poklonili. Od nove godine i života koji vas je čekao, a nije vam se dalo. I naspavajte se. Za sve suzne oči koje vas ispraćaju i sve suzne oči kojima će faliti još samo jedan pogled u vaše oči. Večni mir vam želim, a vašim porodicama snagu da izdrže svu bol ovoga sveta. Ivan, Stipe, Mirela, Žana, Mia, Stipe, Marija, Stjepan- počivali u miru.

#Bosna i Hercegovina

#Posušje

#Smrt

#region