AKTUELNO

Nezapamćena tragedija dogodila se u Posušju, gde se, kako je potvrđeno za bosanske medije od plina ugušilo nekoliko mladih osoba.

Tragedija se dogodila u mestu Tribistovo, a policija je prijavu dobila jutros u 10 sati. Prema nezvaničnim informacijama, u vikendici su pronađena tela osam tinejdžera, učenika četvrtog razreda srednje škole i studentima.

Tragedija se dogodila dok su mladi iz mesta Rakitna i Posušja čekali Novu godinu, piše Fena.Prema nezvaničnim informacijama, do gušenja je došlo usled problema s agregatom.

Kako prenosi Avaz, da nešto nije uredu prvi su primetili vikendaši iz susedne vikendice kojima je bilo čudno što niko ne izlazi. Prvo su kucali na vrata, a budući da se niko nije javio, odlučili su da razbiju staklo na prozoru.

Ušli su u unutrašnjost, gde ih je zatekao stravičan prizor, osam tela. Potom su alarmirali policiju.

- Povodom tragedije u kojoj je noćas u Posušju izgubljeno osam mladih života, porodicama nastradalih upućujemo najiskrenije izraze saučešća. Takođe, molimo sve vlasnike ugostiteljskih objekata da u znak poštovanja prema žrtvama, obustave rad - objavljeno je na Facebook stranici Opštine Posušje.

#region