AKTUELNO

Ugljenisano telo Ljiljane Simić, koja je nestala 6. septembra u Crnoj Gori, pronađeno je kod Herceg Novog.

Osumnjičeni za ubistvo kanadske državljanke Ljiljane Simić (54) Zoran Marić (47) uhapšen je danas u Foči, saopšteno je iz policije.

Ranije je lišen slobode i Radomir Delić (36) osumnjičen za saučesništvo u ovom zločinu.

Foto: PU Foča

Policija je protiv ova dva lica državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu podnela krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo.

Iz policije je takođe saopšteno da su pripadnici Sektora kriminalističke policije, Centra bezbednosti Herceg Novi i Odelenja bezbednosti Kotor u kratkom roku rasvetlili ubistvo koje se dogodilo na teritoriji Herceg Novog.

Foto: Facebook.com

Policija je identifikovala dva osumnjičena lica od kojih je jedno uhapšeno u Crnoj Gori, a drugo danas u Bosni i Hercegovini.

- Kotorskoj policiji je 6. septembra prijavljen nestanak Lj.S. (54) nakon čega je policija sprovela potragu za ovim licem na teritoriji Crne Gore. Operativnim radom policijski službenici su došli do saznanja da postoji verovatnoća da je ovo lice lišeno života. Sveobuhvatnom istragom i predanim radom pripadnika više organizacionih jedinica Uprave policije izvršioci su identifikovani – kazali su iz policije.

Foto: PU Foča

Njeno beživotno telo je pronađeno 18. septembra kada je i upućeno na obdukciju.

#Hapšenje

#Ljiljana Simić

#Zoran Marić