AKTUELNO

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se oko sedam sati dogodila u opštini Ribnik, u BiH, poginuli su Emir Temimović, njegova supruga Ramajana i njihova četvoromesečna beba.

Temimović je bio profesor na Odseku za geografiju Prirodno-matematičkog fakulteta u Sarajevu.

Foto: Facebook.com/Ramajana Kujundžić Temimović

"Sudarili su se kamion 'mercedes' i automobil 'reno', pri čemu je stradalo toje ljudi. Radi se o supružnicima koji su na mestu ostali mrtvi, dok je njihova beba prevezena u Dom zdravlja i, nažalost, lekari su samo mogli da konstatuju smrt", rekla je portparolka PU Mrkonjić Grad Božana Vulin.

Ona kaže da je uviđaj izvršio dežurni tužilac i saobraćajna policija PS Ribnik. Naloženo je da se uradi obdukcija tela stradalih, kao i sva potrebna veštačenja kako bi se utvrdio tačan uzrok i okolnosti nesreće.

Nezvanično, vozač 'renoa' je, iz nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad automobilom, prešao u levu saobraćajnu traku i direktno podleteo pod kamion.

-Nejasno je šta je dovelo do toga, jer je put ravan, nije bilo klizavo, vidljivost je bila dobra. Nikoga nije preticao... Vozio je prema Mrkonjić Gradu kada je iznenada skrenuo u levu stranu i podletio pod kamion koji je naišao iz suprotnog smera - kaže izvor blizak istrazi.

#Beba

#Poginuli

#Porodica