AKTUELNO

U teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Teslić - Gornji Buletić, u Republici Srpskoj, u subotu, pola sata pre ponoći, poginule su majka Svjetlana L. (37) i ćerka Dragana L. (19), dok su otac Zoran L.(45) i njihova četvorogodišnja ćerka Sofija ozbiljno povređeni.

Do nesreće je došlo kada je Goran Bijelac (20) automobilom "audi A6" prešao u suprotnu traku i udario u fiat nesrećne porodice, kojim je upravljao Zoran L., prenela je Srpskainfo.

Beživotna tela Dragane i Svjetlane vatrogasci su izvlačili dugo iz smrskanog automobila, koji je od siline udarca sleteo sa kolovoza , kao i audi koji je udario u njih.

Povređenog Zorana sa malom Sofijom hitna pomoć je u besvesnom stanju prevezla u Opštu bolnicu Doboj, a odatle na UKC Republike Srpske u Banjaluku budući da je njihovo zdravstveno stanje veoma teško. Vozač audija je prošao bez ozleda.

Kako Republika saznaje porodica Livnjak iz mesta Banja Vrućica pored Teslića, vraćala sa kršenja i proslave koja je usledila. Zoran i tragično stradala Svjetlana su u braku pored ćerki dobili i sina Marka, koji je tinejdžerskog uzrasta i koji je u šoku zbog nesreće. Rođaka porodice se oglasila za Republiku i ispričala da je ovo tragedija za čitav kraj jer je porodica Livnjak važila za uzornu porodicu.Video Carousel - Hronika - 231

Foto: Facebook.com/Zoran Livnjak

Foto: Facebook.com/Zoran Livnjak

- Svjetlana i Zoran su uvek važili za vredne i poštene ljude . On radi u osnovnoj školi. Zajedno su od mladosti, takoreći jedno su drugom prva ljubav. Imaju troje dece. Od tuge ne mogu da pričam. Njihova Dragana najstarija ćerka je bila dobra kao anđeo, sada se sa majkom preselila na onaj svet. Daće bog da Zoki preživi sa malom Sofijom i da dođe kući kod Marka- rekla je rođaka Mara.

Komšinica porodice Livnjak je ispričala da se naježila, jer je posle vesti o nesreći, pogledala Fejsbuk povređenog Zorana i kaže da je on objavio snimak sa porodičnim snimcima kao naznaku velike tuge.

- Kao da je čovek predosetio da će da izgubi najbliže. Pogledala sam njegov Fejsbuk i ostala sam u čudi da je dan pre nesreće imao potrebu da svima pokaže koliko su srećni kao porodica. A evo šta se desilo - plačući je ispričala komšinica osakaćene porodice.

#Nesreća

#Porodica

#Tragedija