AKTUELNO

Kotoranin Nikola Ivović (30) osumnnjičen da je 6. juna 2019. godine u Herceg Novom, kao suučesnik ubio Stefana Šarovića uhapšen je danas je u Bosni i Hercegovini, po međunarodnoj poternici NCB Interpol Podgorica.

Ivović je osumnjičen da je 6. juna 2019. godine u Herceg Novom ubio Stefana Šarovića.

Za njim je bila raspisana međunarodna poternica Interpola Podgorice.

Prilikom hapšenja, kod Ivovića su pronađeni dokumenti Republike Slovenije za koje se sumnja da su falsifikovani, kao i manja količina marihuane.

Iz policije podsećaju, da su 26. juna 2019. godine, na području Istočnog Sarajeva, uhapsili Dušana Šilja zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu zajedno sa Ivovićem u Herceg Novom.

Foto: Facebook.com/Nikola Nino Ivovic

Ivović će biti predat u nadležnost Tužilaštva BiH i Suda BiH radi procedure ekstradicije za Crnu Goru.

Inače, Šarović se u policijskim evidencijama vodio kao osoba bliska “kavčanima”. Važio je za čoveka bliskog ljudima okupljenim oko familije Roganović. Tog 6. juna njegovo telo je pronađeno u dvorištu, unutar velikog kompleksa vila. U Šarovića je ubica ispalio više hitaca, a nakon toga sa saučesnikom koji ga je čekao na motoru pobegao.

RAT KLANOVA BUKTI 5 GODINA

Rat nekada jedinstvenog kriminalnog klana iz Kotora počeo je pre pet godina kada je iz jednog stana u Valensiji nestalo 200 kilograma kokaina. Od tada je u međusobnom obračunu ubijeno oko 40 ljudi među kojima su najmanje četiri bile slučajne žrtve.

#Hapšenje

#Kavački klan

#Nikola Ivović

#Škaljarski klan