AKTUELNO

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović i njegova supruga Sanja Musić Milanović su na današnjoj ceremoniji nosili modele domaćih dizajnera.

Sanja Musić Milanović je za ovu priliku odabrala svetlo ružičastu haljinu koju potpisuje hrvatski Varteks, a kombinovala ju je sa kaputom u istoj nijansi koji joj je samo bio prebačen preko ramena.

"Pastelni ružičasti ton primeren je odabir jer deluje nenametljivo i vrlo elegantno. Kombinacija haljine i kaputa istoga tona evocira stajling članica kraljevske porodice i drugih prvih dama kao što je Melanija Tramp", komentar je modne savetnice i urednice Dubravke Prpić Znaor.

Prema njenim rečima, kreacija Milanovićeve supruge je minimalistička, bazičnog kroja i kao takva je zahvalna za ovakve prilike i ujedno, kaže, otkriva naklonost poslovnom odevanju.

"Haljina midi dužine ima detalj u obliku ležerne mašne koja se veže na struku, ali silueta nije naglašena, već lagano pada. Odabir hrvatskih brendova za stajling znak je poštovanja prema našim dizajnerima, što je ujedno jedan od odličnih načina promocije domaćeg dizajna", navela je Prpić Znaor.

Primetila je i da Milanović i njegova supruga "jako pašu modnim odabirima kao da su par, komplet, podrška jedno drugome", preneo je hrvatski Večernji list.

#Hrvatska

#Sanja i Zoran Milanović

'