AKTUELNO

Jedan vlasnik kuće u neposrednoj blizini prihvatnog centra za migrante, nakon što je došao s posla, primetio čudno ponašanje svog psa, koji je bežao od njega.

Jedan vlasnik kuće u neposrednoj blizini centra "Bira", nakon što je došao s posla, primetio čudno ponašanje svog psa, koji je bežao od njega, prenosi uskinfo.ba.

Zbog toga je odmah posumnjao da mu se nešto desilo sa kućnim ljubimcem.

Najpre je pitao ženu za mišljenje zbog čega se pas ponašao čudno, a nakon toga se desio horor koji nije mogao ni u najgorem slučaju da predvidi.

S obzirom na to da ni supruga nije znala razlog zbog kojeg bi se pas tako ponašao, pregledali su snimke sa kamere koja je okrenuta prema Jablanskoj ulici, piše uskinfo.ba. Slučaj je prijavljen Veterinarskoj stanici Bihać, gde je pas pregledan. Takođe, slučaj je prijavljen i MUP-u.

- Jasno je meni da od toga nema ništa, ali hoću da prijavim neka se zna šta rade - kazao je kratko vlasnik objekta ispred kojeg se desio slučaj.

Kako piše ovaj portal, migrantska kriza u Unsko-sanskom kantonu eskalira.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova danima prebacuju ilegalne migrante u kamp na Vučjaku. Za to vreme, kao i proteklih godinu dana, stanovnici mesnih zajednica u blizini centra "Bira" (privremenog prihvatnog centra u Bihaću gde se nalaze migranti i izbeglice) pokušavaju na sve načine da se zaštite od nasilnih upada migranata.

#Bosna i Hercegovina

#Migranti

#Pas

#Silovanje

'