AKTUELNO

Osumnjičeni je uhapšen i tereti se za ugrožavanje bezbednosti i nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja.

Mladen B. (62) iz Gradiške uhapšen je zbog sumnje da je mrtav pijan puškom pretio Nenadu D. (45) iz Banjaluke kojeg je zatekao na njivi u blizini njegove kuće, potvrđeno je za medije.

Prema saznanjima medija, Nenad je iznajmio njivu u mestu Bistrica kod Gradiške i za vikend ju je uređivao, kada je naišao Mladen.

– Mladen mu je zapretio puškom i pitao šta on tu radi i što je došao. Čovek se prepao i sve to prijavio policiji, koja je ubrzo uhapsila Mladena. Međutim, alkotestiranjem je utvrđeno da je imao čak 3,24 promila alkohola u krvi – rekao je izvor za medije.

On je dodao da ranije nije bilo nikakvog sukoba između njih, niti se njih dvojica poznaju. Motiv napada je verovatno to što je Mladen bio mortus pijan.

Portparol PU Gradiška Vesna Divljanović rekla je, navodeći inicijale, da je Mladen osumnjičen za ugrožavanje bezbednosti i nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja.

– Policajci su uz potvrdu oduzeli pušku od M. B, a osvim okolnostima upoznat je dežurni tužilac – pojasnila je Divljanovićeva.

#Pretnja

#Puška

'