AKTUELNO

Vest da se višestruki ubica Srđan Mlađan oženio iza rešetaka lepoglavskog zatvora odjeknula je poput bombe. Bila je toga svesna i 20-godišnja Elia Molnar nakon što je iz Lepoglave u utorak popodne izašla kao supruga 'sisačkog monstruma' kojeg je tog trenutka prvi put u životu videla uživo.

Na taj zatvorski pir, s obzirom na Mlađanovu prošlost i tri ljudska života koja je ugasio, javnost je besna, a njegova supruga svedoči kako je do njihove ljubavi došlo!

O samom činu venčanja ne želi da priča. Želi da to ostane intima koju deli s muškarcem kojem se zavetovala na večnu ljubav.

Foto: Printscreen YouTube/nova tv

- Mogu samo reći da je sve bilo očekivano. Zatvorski. Bila je to najobičnija svadba dvoje ljudi koji su kliknuli kroz pisma i koji se vole. Obred je kratko trajao. Haljinu sam odabrala sama. I još neke stvari. Nešto sam kupila, a a nešto pozajmila, kako to obično biva. Nisu nam odobrili druženje nasamo. A medijska pompa koja je nastala oko toga mi je doslovno priuštila jako veliki stres. Istina je da mi je Srđan rekao da, sve što on radi završi u medijima, pa da postoji rizik i da će kad-tad i naše venčanje procuriti u javnost. Svesna sam da je on interesantan medijima više od 20 godina, ali pustite nas i naše porodice da živimo svoje živote. Pred nama je budućnost – otkriva verenica ozloglašenog kriminalca i ubice.

Foto: Printscreen Facebook

Na njenoj ruci nema prstena. O planovima za budućnost, koja se još nije ni zahuktala, jer Eliu i Srđana razdvajaju rešetke lepoglavskog bedema i 77 kilometara, mlada nije otkrila.

- Promeniću prezime, prezivaću se Mlađan.

- Samo želim da sva histerija slegne i da me se ostavi na miru. Nisam jedina osoba koja se udala za nekog u zatvoru. Ljubav nema granice.

#Ubica

#Venčanje

'