AKTUELNO

Porodice povređenih u šoku - pretučeni su metalni šipkama?

Dalibor Kaluđerović (35) i Dušan Vlahović (40) pretučeni su u noći 28. avgusta nadomak podgoričke Sahat kule i ostavljeni u lokvi krvi. Policija još nije uhapsila napadače koji su ih teško povredili.

Kaluđerovićev brat Nikola Rajković, je ispričao za crnogorske medije da su dan kasnije saznali da je Dalibor u Kliničkom centru u Podgorici i da se lekari bore za njegov život.

- Rekli su nam da je pronađen u lokvi krvi sa teškim povredama glave. U Kliničkom centru su nam rekli da se bore za njegov život i da će, iako nekim čudom preživi, ostati invalid. Ne znam ko ga je pretukao, niti što bi mogao biti razlog da neko to uradi. Pretpostavljam da su njega i njegovog prijatelja pretukli i ostavili tako, misleći da su ih ubili – naveo je Rajković.

Ispričao je da je saznao da mu je brat te večeri bio pripit i da pretpostavlja da je sa društvom pevao ili bio bučniji dok je prolazio kroz Staru varoš, ali da ne shvata zašto bi to nekog toliko iznerviralo.

- Dalibor nije kriminalac. Radi za dnevnicu, živi skromno, ako ne i gore od toga. Nije bio blistav kao mlađi, ali nije uključen u bilo kakav kriminal da bi ovo moglo da mu se dogodi. Nije mi jasno ko ga je i zbog čega krvnički pretukao i ostavio slomljene glave da iskrvari. Valjda su ga tukli nekim metalnim šipkama, takve informacije imamo - rekao je on.

Rajković je dodao da očekuju od policije da što pre rasvetli pokušaj ubistva njegovog brata. Kako su za crnogorske medije rekli u policiji preduzimaju se intenzivne aktivnosti u cilju rasvetljavanja tog događaja

#Podgorica

#tuča

'