AKTUELNO

Ranjeni su prebačeni u kotorsku bolnicu.

Dve osobe su ranjene u pucnjavi u Budvi, posle čega je policija blokirala grad. Kako prenose crnogorski mediji, ranjeni su Budvani Dragan Marković zvani "Krasni"i Goran Slovinić zvani "Brale" roko dva sata iza ponoći na terasi lokala Korkovada, ispod starogradskih bedema u Budvi.

Kako je za RTCG rečeno u policiji, ranjeni su van životne opasnosti i prebačeni su u kotorsku bolnicu. Policija je nakon pucnjave, koja se dogodila dva sata posle ponoći, blokirala grad.

Kako pišu Vijesti.me, očevici su maskiranog muškarca opisali kao osobu visoku između 185 i 190 cm. Rekli su da ima crnu kosu i da je star između 30 i 40 godina Prema nezavničnim saznanjima "Vijesti", muškarac koji je nosio silikonsku masku prišao je stolu za kojim su ranjeni muškarci sedeli sa Markom Ljubišom zvanim Kan i na njih zapucao iz "škorpiona".

Nezvanično saznaju i da je muškarac mirno prišao stolu za kojim su sedeli Ljubiša, Slovinić i Marković, a potom izvadio "škorpion" i prvo ga usmerio ka Kanu, a potom pucao u Slovinića i Markovića.

Nakon toga pucao je u pravcu Ljubiše koji je izbegao kišu metaka. Nastala je pometnja, a napadač je uspeo da pobegne. Ranjeni su van životne opasnosti i prebačeni su u kotorsku bolnicu. Policija je sinoć blokirala grad i tragala za napadačem. Povređeni Budvani dali su izjavu policiji, a Kan je detaljno inspektorima ispričao što se dogodilo na terasi "Korkovada".

Istraga je u toku.

#Pucnjava

'