AKTUELNO

Otac 10-godišnjeg dečaka koji je ubijen, bivši vanbračni suprug Maje Tojagić, trenutno živi u Nemačkoj, gde je saznao strašnu vest.

- Ubio mi je sina - samo je rekao muškarac, potvrdivši da se sutra vraća u Hrvatsku.

Prema nezvaničnim podacima počinitelj šestostrukog ubistva na zagrebačkoj Kajzerici je Igor Nađ, koji je pre nego što je sebi oduzeo život, ustrelio Maju Tojagić, s kojom je imao dete staro svega dva meseca, ali i njenog 10-godišnjeg sina iz ranije veze, roditelje, sestru i sestrinog partnera, javlja Hina.

Iz izvora bliskih istrazi doznaje se da je reč o ocu Dragomiru Tojagiću, majci Filjki Tojagić, sestri Josipi Tojagić, Davoru Paušaku s kojim je Josipa bila u vezi i Majinom 10-godišnjem sinu iz bivše veze.

Foto: Printscreen Facebook/Maya Rogi Tojagic-Đan

Ubica je na životu ostavio jedino dete koje je imao s Majom Toljagić i upravo je to, kako se saznaje, policiju dovelo do počinitelja.

Načelnik zagrebačke policije Marko Rašić potvrdio je na konferenciji za novinare da je šestostruki ubica i samobica bio 36-godišnji taksista rođen u Vukovaru.

Pročitajte još: MASOVNI UBICA NAJAVIO POKOLJ! Pre nego što je likvidirao šestoro, pijan rekao prijatelju: 'OVO JE POSLEDNJI PUT DA ME VIDIŠ'

#Hrvatska

#Ubistvo

'