AKTUELNO

Cela zemlja ZGROŽENA zločinom!

Sve je izglednije da je u zamrzivaču u porodičnoj kući u Palovcu zaista pronađeno telo Jasmine Dominić, čije je nestanak prijavljen 16. avgusta 2005. godine.

U subotu uveče uhapšena je 45-godišnja žena, a prema nezvaničnim informacijama radi se o Smiljani, sestri nestale Jasmine, koja sa porodicom živi u kući u kojoj je pronađeno telo. Prema nekim nepotvrđenim informacijama, uhapšen je i Smiljanin muž.

U evidenciji nestalih navodi se da je Jasmina kao 23-godišnjakinja nestala u avgustu 2000, što znači da je nestanak prodica prijavila tek nakon pet godina. Otac je preminuo pre nekoliko godina, a majka radi u inostranstvu. U kući je ostala da živi starija sestra sa suprugom i troje dece, a sa njima živi i partner nastarije ćerke.

Određena je obdukcija, a policija nastavlja da istražuje detalje stravičnog događaja.

Pročitajte još: U zamrzivaču pronađeno Jasminino telo: 19 godina bilo u porodičnoj kući, počelo da smrdi kada je nestala struja! (FOTO+VIDEO)

Podsetimo, žitelji malog mesta Palovec u Međimurskoj županiji, ostali su zatečeni vešću da je 16. februara pronađen leš koji je, prema nezvaničnim navodima, stajao u zamrzivaču 18 godina. Veruje se da se radi o telu Jasmine Dominić koja je živela na toj adresi.

Nestala je u avgustu 2000. godine u Zagrebu, gde je studirala i radila preko studentskog servisa. Tada je imala 23 godine i ocu je rekla da namerava da ide u Pariz.

Telo zamotano u celofan pronađeno je kada je porodici isključena struja i iz zamrzivača je počeo da se širi jak smrad. Neko je otišao da proveri u zamrzivač i pronašli su telo zamotano u celofan, rekao je juče jedan od komšija za 24 sata.

- Mislim da je pronađena u zamrzivaču u podrumu. Jasmina nije bila visoka, a ni jaka, pa pretpostavljamo da je nije bilo teško strpati u zamrzivač. Gadimo se, jer oni su sve vreme živeli u toj kući, a katkada i prolazili pored njega. Da li je zet možda išao po meso ili što je tražio po zamrzivaču, ne znamo tačno. Naježimo se kad samo i pomislimo na to - rekle su za 24sata.hr komšije koje žive u ulici u kojoj se nalazi Jasminina porodična kuća.

KAKO JE JASMINA NESTALA I KAKO NIKO NIJE OTVARAO ZAMRZIVAČ 19 GODINA?

Meštani malog međimurskog mesta Palovec ostali su zgroženi i zaprepašćenim bizarnom vešću da je njihova meštanka Jasmina Dominić koja je nestala još pre 19 godina kada je imala 23 godine, navodno pronađena mrtva u zamrzivaču u porodičnoj kući u Palovcu.

Meštani cele Nove ulice uglavnom za sada još nerado pričaju o tom monstruoznom događaju. Od njih se saznaje da je u vreme nestanka, Jasmina živela u kući s nekoliko godina starijom sestrom, otac je radio u Sloveniji, a majka u Nemačkoj.

- Jasmina je bila jako dobra devojka. Otišla je u školu u Zagreb i radila jedno vreme preko studentske organizacije i onda je odjednom nestala. Čini mi se da je njen nestanak službeno bio prijavljen tri, četiri godine nakon što je nestala. Njen otac koji je preminuo pre nekoliko godina, sve bi dao da je mogao da sazna šta joj se dogodilo - pričaju komšije.

#Hrvatska

#Ubistvo

'