AKTUELNO

Razgrabiće se dok kažete "keks".

Potrebno je:

700 gr krompira

300 gr. ml. mesa

1 glavica crnog luka

4 čena belog luka

malo aleve paprike

malo bibera

so (može i začin)

2 jaja

1 pavlaka (200 gr.)

50 ml. mleka

ulje

Foto: Foto/Foter

Prirprema:

Crni luk iseckati i propržiti na ulju, dodati so, alevu papriku, biber i sve izmešati. Krompir očistiti oprati i iseći na listiće. U djuveč poredjati pola krompira pa dodati ml. meso i odozgo prekriti ostatkom krompira.U činiju staviti pavlaku jaja i mleko i kašikom izmešati i preliti preko krompira. Malo protresti djuveč i staviti u rernu koju ste zagrejali na 200 stepeni C.Poželjno je da krompir pokrijete poklopcem ili folijom.Pred kraj otkriti da se zapeče. Peći oko 40-45 min. da lepo zarumeni.

#musaka