AKTUELNO

Isprobajte ovaj obrok koji neopisivo pokreće sva čula .

Sastojci:

1 par pilećih grudi, 3 čena belog luka, malo karija, so, biber, 1 kašika soja sosa, 1 kašika brašna, ulje

Priprema:

Šnicle ako su deblje malo izlupajte preko folije i posolite. 

U činiju sipajte ulja, malo soja sosa, karija, a onda sve izmešajte.

Sipajte na šnicle i izmešajte.

Pržite na grilu ili teflonskom tiganju oko 15-20 minuta da lepo porumeni. Može se na početku poklopiti da se malo izdinstaju.

Preostalo ulje od šnicli sipajte u manju šerpicu pa dodajte brašno i izdrobljen beli luk.

Pržite da brašno i luk dobiju kremastu boju.

Dodajite vodu i mešajte do željene gustine, treba da bude ređi sos i da dobro provri.

Isključite vatru, pa dodajte so, biber, soja sos i peršunov lust.

Šnicle poređajte u tanjir i prelijte sosom.

Odmah služiti dok je toplo. 

#Piletina

#RUČAK

#Recept