AKTUELNO

Ukus ražnjića je isti kao i dobro poznata kapreze salata, ali nekako - slađi.

Ne znate šta bi jeli, ali znate da želite da to bude nešto lako. Možda su kapreze ražnjići dobar izbor. Od prave kapreze salate ih razlikuje samo veličina obroka.

Sastojci:

čeri paradajz

bebi mocarela

svež bosiljak

origano

maslinovo ulje

balzamik sirće

drveni štapići

Priprema:

Najvažnije je nabaviti najbolje namirnice, jer čeri paradajz mora da bude svež i lep, kao i listovi bosiljka.Operite čeri paradajz i listove bosiljka, a onda ih ređajte na drveni štapić. Prvi se štapićem probode list bosiljka, pa paradajz, pa mocarela i tako redom.

Na jedan štapić ne treba ređati više od tri paradajza i mocarele.

Kada su ražnjiži gotovi možete ih posuti suvim origanom i preliti maslinovim uljem, a prema ukusu i sa nekoliko kapi balzamiko sirća.

#Recept