AKTUELNO

Zbog velikog interesovanja, Pink.rs i ove nedelje nastavlja sa akcijom poklanjanja vrednih kuvara Ane Ćubele, za sve one koji žele da žive i hrane se zdravo i za one koji žele da se priključe hrono avanturi.

U saradnji sa autorkom i izdavačkom kućom Vulkan sutra prepodne (subota, 4. mart), kao i prethodne nedelje, Pink.rs pokloniće kuvar sa čarobnim receptima hrono blogerke Ane Ćubele – "Hrono slatkiši".

Hrono režim preporučuje užinu za one koji nisu u restrikciji i dobra vest je da se slatkiši ne moraju izbegavati – samo je bitno da odaberemo prave namirnice i počastimo se u odgovarajuće vreme. Ova selekcija recepata obuhvata najrazličitije hrono predloge: od laganih voćnih kombinacija do raskošnih čokoladnih kolača, naravno pripremljenih prema dozvoljenim namirnicama. Kao ekstra dodatak, tu je i nekoliko „uljeza“, odnosno, recepata koji nisu baš 100% hrono, a koji će vam pomoći da najmanje pogrešite čak i kada se odlučite da malo "varate". A osim što su divnog ukusa, svi ovi slatkiši tako su lepi da predstavljaju i pravu vizuelnu poslasticu. Uživajte!

Dovoljno je da sutra od 11 sati budete uz Pink.rs i kada objavimo vest na portalu Pink.rs i fejsbuk grupi Pink.rs, lajkujete i šerujete post, a tačan odgovor na pitanje pošaljete na naš imejl. Dobitnika ćemo, kao i do sada, brzo kontaktirati.

Budite uz nas i sutra prepodne, možda baš vi osvojite Hrono slatkiše Ane Ćubele!Imejl na koji treba da pošaljete odgovor je: webredakcija@pink.rs

#Ana Ćubela

#Pink.rs

#Poklon

#hrono ishrana

#knjiga

'