AKTUELNO

Nije joj svejedno!

Prethodne noći je sve iznenadio ulazak Ermine Pašović, devojke Baneta Čolaka, kao i njena svađa i vređanje Ivane Krunić. Ona je iznela ozbiljne optužbe na Ivanin račun, a usput rekla i da je bila trudna, te da je nosila Banetovo dete.

Foto: TvPink Printscreen

Žestoka noć je iza nas, a zbog svega što se desilo mi smo stupili u kontakt sa Jasminom, Banetovom majkom, koja nam je priznala da joj od sinoć nije svejedno i da strepi šta će se desiti.

- Pošteno da vam kažem, taj nastup sinoć mi se uopšte nije dopao. Ona je znala neki moj stav i da je meni Ivana jako simpatična, a Ermina uporno tvrdi da ima neke informacije o njoj koje će nju diskreditovati. Pominjala mi je to, međutim, ja ne želim da slušam jer nisam ona mama koja vodi rijaliti napolju. Ja stojim iza svog deteta u svakoj situaciji, toliko sam bila srećna, Bane je baš lepo startovao u ovoj Zadruzi, nisam morala da strepim, ali... Ako čovek ima da kaže nešto, postoji neki način, ne treba da bude brutalan. Šta je Čeda mogao da priča, mene ne zanima i ne znam da li je istina, a ne želim ni da ga uvlačim u bilo kakve priče. Ne kažem ja da je Ivana sjajna, neko sunce, svako pogreši, i ona je i Bane se ograđivao od starta, ali ne znam... Imali su jedan dogovor koji je Bane više puta ponovio, kada je on ulazio u Zadrugu, i odjednom se sve okrenulo, od osobe koja nije imala nameru da uđe u Zadrugu, onda odjednom ljubav, a sinoć ona uđe i kaže da je ušla zbog Gagija. Volela bih da Bane razmišlja svojom glavom, ja ne želim nešto sad da pametujem njemu, ali ako me pita za savet, to bih mu rekla. Onako Ermina da izvređa devojku zbog neke priče koju je čula, to mi nema smisla. Moj uticaj je da je ona došla zbog njene lične promocije i jako se plašim, a i Bane strepi, da se ne ponovi scenario od prošle godine. Već od sinoć nemam mira - iskrena je Jasmina.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da nam je Jasmina u ranijim intervjuima ispričala da je u kontaktu sa Banetovom devojkom, upitali smo je da li je ona znala za njenu trudnoću.

Na samom kraju, Jasmina nam je rekla da se čula sa Erminom pred njen ulazak u Zadrugu.

Foto: Printscreen Youtube

Autor: N. Vujčić

#Bane Čolak

#Ermina Pašović

#Jasmina Čolak

#Rijaliti Zadruga

#najava

'