AKTUELNO

Proslavljena sportistkinja, majka aktuelne učesnice "Zadruge", dugo se opirala našim upornim telefonskim pozivima.

Prošle subote u "Zadrugu" se, pored prošlogodišnje učesnice Maje Marinković, uselila i dvadesetjednogodišnja Lea Šekarić, ćerka naše slavne sportiskinje i reprezentativke Srbije u streljaštvu Jasne Šekarić. U prvi mah je pobrala sve simpatije kako gledalaca, tako i zadrugara, a već trećeg dana pred milionima gledalaca prevarila je svog dečka s Radetom Lazićem i šokirala naciju.

Foto: Printscreen Instagram/lea.sekaric

Naime, iako je u studiju pre ulaska priznala da ima dečka u kog je zaljubljena, brzo ga je zaboravila i upustila se u romansu s bivšim manekenom s kojim se prvo sočno ljubila, a potom završila u njegovom krevetu gde ga je naočigled pedesetak cimera u spavaćoj sobi ručno zadovoljila!

Lea i Rade prekrili su se jorganom, a onda su pali i poljupci, koje je zabeležila kamera. Tu se nisu zaustavili, te je zadrugar skinuo gaće, a onda je mlada streljašica počela da ga zadovoljava.

Pokušali smo da kontaktiramo s njenom majkom Jasnom Šekarić, koja nije želela da odgovori na naše uporne telefonske pozive. Kontaktirali smo je i SMS porukom u kojoj smo joj objasnili zbog čega je pozivamo, nakon čega je usledio odgovor.

Foto: Printscreen Instagram/lea.sekaric

Da li je neprijatno iznenađena sinoćnjim postupcima svoje ćerke zbog čega ne želi da komunicira s medijima, ili pak postoje drugi razlozi, ostaje da saznamo.

Pink.rs

#Jasna Šekarić

#Lea Šekarić

#Rade Lazić

#Rijaliti Zadruga

'