AKTUELNO

Nikada nije imala sreće u ljubavi.

Svetlana Ceca Kitić, najbolja rukometašica na svetu, pre nekoliko dana započela je svoj život pred kamerama u "Zadruzi", najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima, a i šire. Njen ulazak privukao je veliku pažnju javnosti, a malo je onih koji znaju da njen život nimalo nije bio lak.

Foto: TvPink Printscreen

Ceca, čini se, nikada nije imala sreće u ljubavi. Sa šesnaest godina zaljubila se prvi put, ali je ljubomora bila prepreka njenoj ljubavi.

Iako su Ceca i Blažo posle samo šest meseci zabavljanja izgovorili jedno drugome sudbonosno da i zakleli se na večnu ljubav, samo četiri meseci kasnije, zbog njegove posesivnosti, rešili su da se raziđu. Godinu dana nakon razvoda, odlučila je da se vrati svojoj prvoj ljubavi, Draganu, sa kojim se venčala 1982, a iste godine rodio se i njihov sin Nikola.

- Rastali smo se zbog Goranove posesivnosti. On je otišao u Novi Sad, a ja sam sa ćerkicom ostala u Nemačkoj gde sam tada trenirala. Nekoliko meseci nakon razvoda pozvala me je jedna prijateljica i saopštila mi da je moj bivši suprug otputovao za Budimpeštu i da mu se od tada gubi svaki trag. Kontaktirala sam ambasadu i razne organizacije, kao i Interpol kako bismo ga našli, ali se ni danas, ovoliko godina kasnije, i dalje ne zna šta se dogodilo sa njim. Ne znam da li je živ ili mrtav jer se i dalje vodi kao nestalo lice - priča Svetlana koja se nakon trećeg razvoda zaljubila u biznismena Zorana Kovačevića Koču, s kojim je u vanbračnoj zajednici dobila ćerku Sašku, ali je on petnaest dana po rođenju njihove mezimice ubijen na pragu porodične kuće.

Foto: Printscreen Facebook/Legende devedesetih

- Zoran i ja smo se mnogo voleli, ali nas je njegova smrt razdvojila posle tri godine zabavljanja. Do današnjeg dana nije otkriveno ko je počinio ubistvo, a ja sam odmah nakon tragedije od šoka izgubila mleko. Beba je odbijala da jede veštačku hranu, što je izazvalo brojne probleme. Ipak, znala sam da moram da se borim zbog svoje dece pa sam nekako uz podršku roditelja uspela da preguram taj težak period - kaže rukometašica koju su i trenuci kada je od svoje plate jedva uspevala da plati račune i kupi hranu za decu podjednako koliko i oni tokom kojih je bila obožavana zvezda našeg sporta, očvrsnuli i naučili je da je odustajanje najgora stvar koja može da je zadesi.

Godine 2007. upoznala je čoveka kom je poklonila svoje srce - Milana Magića. Ali, ni ta ljubav nije imala srećan kraj i završila se 2014. godine.

- Milan Magić i ja smo se sasvim slučajno sreli u jednom kafiću. Prvi put mi se dogodilo da sa nekim sedim i pričam dvadeset četiri časa, a od tada, naredne tri godine nismo se nijednom razdvojili. Uživamo u svakoj sekundi koju provedemo zajedno i mogu da kažem da mi je s pedeset godina ljubav konačno otvorila vrata - izjavila je Ceca pre nekoliko godina, a kako je priznala pre nego što je kročila u Zadrugu, trenutno je sama.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Svetlana Ceca Kitić

'