AKTUELNO

Ne želi da skriva emocije.

Pre nego što su zadrugari zvanično postali takmičari Zadruge 3, mnogo se spekuklisalo o odnosu Vladimira Tomovića i Tare Simov, a bilo je i naznaka da će se među njima dogoditi nešto više čim se upale kamere.

Međutim, sve se promenilo onog trenutka kada je Vladimir bacio oko na Ivu Grgurić, koja mu je privukla pažnju svojom lepotom i harizmom.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je ostalo diskutabilno da li će se među njima roditi ljubav, ove noći Tomović je dao jedno priznanje koje je iznenadilo sve one koji su čuli njegove reči.

Ona je jedina osoba koju sam ja poljubio u obraz, izuzeo sam je iz svih konkurencija. Ostavio sam je za sebe, a ostale sam komentarisao. Nemamo mi tu šta da pričamo dalje, ali mi je krivo samo zbog jedne stvari što nije shvatila - priznao je Vladimir.
Ti si rekao da nama neće biti zanimljivo na Rajskom ostrvu, jer ćeš me osramotiti tako što mi nećeš dati - rekla je Iva.

Foto: TvPink Printscreen

Ali, niko nije znao da je Vladimir bio očaran njom kada ju je prvi put ugledao.

Nije tačno! Pogrešno si shvatila! Ja sam nju prvu video od svih devojaka na sistematskom, kad smo jeli ja joj ponudio sendvič - rekao je Vladimir.

Detaljno o ovom razgovoru, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Iva Grgurić

#Vladimir Tomović

'