AKTUELNO

Nije mogla više da ćuti.

Zadrugarka Dalila Dragojević stvorila je ogromnu tenziju u Beloj kući kada je shvatila da joj je nestao sat, a onda je posle nekog vremena isti pronašla ispod dušeka gde je složila stvari i vratila ga na ruku.

Povrh toga, mnogi su im zamerili što nisu mogli da pronađu svoj kutak i krevet u kojem će spavati, a onda je Dalila odlučila da u emisiji ,,Pretres nedelje sa Milanom" ispriča svoju verziju priče.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo došli u apartman na noć ulaska. Ja sam prvo prokomentarisala da mi ostajemo bez kreveta, jer ulazimo poslednji. Uzimaju krevet, police, svako je tražio svoju poziciju. To mi je već stvorilo nervozu, znam da smo poneli mnogo stvari. Bilo mi je glupo da se odmah, kao, borim za krevet. Ne mogu da se setim, ali dvojica momaka me je dočekalo ovde. Rekli su da su meni i Dejanu ostavili bračni krevet. Saška je došla i rekla da je to ona zauzela. Nisam htela da se raspravljam - počela je Dalila.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je posle svega priznala da je verovatno mahinalno sklonila sat sa kreveta i to otvoreno priznala.

Foto: TvPink Printscreen

Sat sam skinula i stavila pored kreveta. Rekla sam da ne mogu da se namestim, otišli smo u pab da spavamo. Ujutru sam došla da nađem jednu kutiju i videla sam da mi sata nema. Odmah sam krenula da kopam. Pitala sam ljude i počela da dramim. Ja sam rekla da ako ga je neko uzeo onda treba da ga vrati. Onda sam se oprostila od njega, međutim kad sam odnela stvari u rehab da ih složim, videla sam da je sat ispod dušeka. Nemam pojma otkud sad taj sat tu, možda sam zaboravila da sam ga mahinalno ponela. Nisam bila sigurna da li je to bio zadatak - rekla je Dalila.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

K. Ristić

#Dalila Dragojević

'