AKTUELNO

Ponovo je pokazala znake ljubomore.

Večeras pre samog početka ,,Pretres nedelje sa Milanom", zadrugari su otvorili sve karte i uveliko počeli da otkrivaju ko je među njima već pokazao sujetu, ljubomoru i nedostatak takmičarskog duha, naročito od prethodne noći kada su svi učestvovali u izboru za mis i mistera.

Vladimir Adžić je među prvima pokazao nezadovoljstvo, jer mu se nije dopalo to što je Miljana Kulić bila jedna od pobednica. On je ispričao da je to više ličilo na cirkus nego na pravi izbor, što se Kulićevoj nije nimalo dopalo.

Foto: TvPink Printscreen

Danas si rekao za mene da sam najlepša, za Ivu si rekao da ti se u faci ne sviđa. Ovo je rijaliti šou program, a ne izbor za mis - bila je besna Miljana.
Ja samo mislim da ovo nije cirkus, nego izbor za mis! Nije mi jasno bilo po kojim kriterijumima se ovo ocenjuje - rekao je Vladimir.

Foto: TvPink Printscreen

Vladimir Tomović je svojim performansom privukao veliku pažnju, a zbog toga je osvojio titulu najlepšeg i od novinara i zadrugarskog žirija. Međutim, ono što je izjavio će zasigurno šokirati sve.

Ja sam rekao sinoć - da sam znao da se ocenjuje performans, ja ne bih ništa od onoga sinoć uradio! Da sam se ja pitao, meni bi Miona dobila 5, iz više razloga! Ona je prirodna, nema ni usta ni nos - rekao je Vladimir.

Foto: TvPink Printscreen

A Stanija ti je bila sva prirodna! - dobacila mu je Iva.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Iva Grgurić

#Vladimir Tomović

'