AKTUELNO

Sve se dešavalo iza četiri zida!

Tokom večeri Gagi Đogani popričao je sa novinarom Ivanom Gajićem o stvarima koje su se dešavale dok je njegova ćerka Luna Đogani učestvovala u drugoj sezoni ,,Zadruge".

Gagi je otvoreno pričao sa Gajićem o neprijatnim situacijama i svađama koje je imao sa Anabelom Atijas, bivšom suprugom, zbog Lunine ljubavne veze sa Markom Miljkovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što je zanimljivo se često dešavalo kada nazovemo Anabelu ili tebe, kažete da podržavate, šta god... Onda se desi momenat kada kažete da pitamo Anabelu, jer je ona donela odluku - pričao je Ivan.
Čim se prebacuje loptica, to znači da se mi ne slažemo. Mi možemo da se posvađamo ili nešto, ali prvenstveno gledamo našu decu. Ona se lakše iznervira, znaš kakve su one. Ja spustim loptu, ali naše svađe, sem ova pred kraj ,,Zadruge", tu smo se baš posvađali, do finala, zbog Marka. Kad je Luna izašla, onda smo malo spustili loptu. Ozbiljan je problem bio između Anabele i mene, ali ja uvek imam razumevanje za nju. Uvek ona mene pozove i kaže ona meni kad prenagli. Ona doživljava Lunu kao da uvek mora da je drži pod staklenim zvonom. Mislim da je imala malo predrasude prema Marku, ne znam kako se to desilo da tako gleda. Procenio sam koliko Marko znači njoj i koliko dobro utiče na nju i imam taj senzor i osećaj, možda Anabela nema taj skener, malo više je naivnija, kao i Luna. Plaši se da ne prođe kao što je bilo sa ,,Zadrugom 1", što je više starija, sve se više plaši. Ja sam Marka odmah provalio, da je dobar da Lunu - odgovorio je Gagi.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'