AKTUELNO

Ludo je zaljubljena.

Zerina Hećo je u rijaliti "Zadrugu 2" ušla kao srećno zaljubljena devojka Baneta Čolaka. Međutim, kako je vreme odmicalo njihova veza je zapala u krizu, a potom se ubrzo i završila.

Hećova je po izlasku iz Bele kuće bila veoma ranjiva i nije želela da se upliće u nove ljubavne veze, ali kako srce ne bira ni mesto ni vreme, ljubav se ipak desila. Naime, Zerina je započela poslovnu saradnju sa pevačem Dadom Glišićem ne sluteći da će se među njima roditi emocije.

Foto: Pink.rs.

Za portal Pink.rs Zerina je prvi put progovorila o ovoj vezi, otkrila kada su se rodile emocije među njima i šta je to što Dada razlikuje od njenih bivših momaka.

Dado i ja smo se upoznali na veoma specifičan način. On je mene pozvao kada sam izašla iz "Zadruge", on je napisao pesmu za mene. Međutim, mene to tada nije interesovalo. Na nagovor svojih fanova koji su navijali da krenem dalje i da počnem da se bavim muzikom, pristala sam. Na kraju sam odlučila da to prihvatim, Dado mi je ponudio saradnju, sve je bilo kao iz filma. Dado je deklarisan kao jedan od najboljih pop pevača i kad ti neko takav kaže da je napisao pesmu za tebe i da dođeš da je snimiš, ne možeš da odbiješ. Mi smo se sprijateljili veoma brzo. Hteo je da mi pokaže kako je on mene video u rijalitiju. Jedan je od retkih ljudi koji me je analizirao. Postali smo prijatelji i vremenom su se desile neke stvari i ušli smo u ljubavnu vezu. Mislim da sam konačno našla partnera koji mene može da vodi, a ne ja njega da vodim. On je neko ko je čvrst, mentalno stabilan, zreo muškarac, tako da mogu da kažem da sam zadovoljna. Ja sam došla 26. aprila u Beograd i eto, mislim da je to bio neki maj kad smo se pronašli u ljubavnom smislu. Mislim, to je bilo od starta, ali ja sam imala neki gard od tih stvari. Zgadilo mi se muško. Kada se on pojavio, shvatila sam da postoje dobri ljudi, otvorio mi je vrata u muzički svet. Pomogao mi je dosta psihički - ispričala je Zerina i priznala da se ozbiljno zaljubila:

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Da, ja sam zaljubljena žena. To je ljubav, to nije zaljubljenost, to je jedna zrela veza gde ima razumevanja, gde nema sujete, ljubomore. Sve ono što sam imala u prethodnim vezama, ovo je kontra. Ono što je nas spojilo jeste ljubav prema muzici - dodala je ona.

Kako Zerina već ima jedan brak iza sebe, ona ne želi da žuri sa odlukom da se ponovo uda, te je tako ostala nedorečena da li će ponovo stati na ludi kamen.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Pročitajte još: SVI SU SE TAKO PONAŠALI, PA I ONI! Dragi Domić progovorio o SKANDALU sa poznatom striptizetom, pa priznao: Jedva čekam da nastavimo druženje! (VIDEO)

Ja sada ništa ne planiram, ne opterećujem se tim stvarima, ne želim da brzam, da ponavljam iste greške. Mogu samo da kažem da sam srećna, stabilna i zaljubljena. Ne mogu konkretno da odgovorim na to pitanje. Vrlo je teško za razvedenu ženu da kaže da bi se opet udala, to razumeju samo žene koje su se razvodile, a razvod je pakao. On je čovek koji mene ispunjava i to je najbitnije - rekla je Zerina u intervjuu za Pink.rs.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. Božović

#Zerina Hećo

'