AKTUELNO

Smatra da David nema dovoljno debeo novčanik za Anu.

Tokom večerašnje emisije "Zadruga - Narod pita" pušten je i snimak u kom je Lepi Mića komentarisao Anu Korać sa Borom Santanom, Stanijom Dobrojević i Marijanom Zonjić. Tada je Mića izjavio kako Anu ne može da prepozna nakon što je započela vezu sa Davidom Dragojevićem i istakao da smatra da je ona izgubila svoj stav i karakter zbog ljubavi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon priloga Mića je komentarisao vezu Ane Korać i Davida Dragojevića, koja još uvek traje i nakon što su izašli iz "Zadruge", a zatim je istakao i kako njihova romansa nema perspektivu.

Foto: Pink.rs/D.Božović

Foto: TvPink Printscreen

Ta veza traje zato što je prošlo samo mesec dana nakon Zadruge. Ovo je sada inaćenje. Ići na tuđi bazen, slikati se pored tuđeg auta, pušiš tompuse i kao: "Ovako ja zarađujem". David ne može da drži nju na leđima. On kao puši tompus sa Lazarom i pokazuje moć, a čovek ne puši. Ne može on da drži tu vezu! Ne može - pričao je Mića i dodao:

Foto: Pink.rs.

Ja idem na bazen gde je ulaz 300 dinara i nemam problem sa tim. Svratim na pijacu. Živim kao normalan čovek. Ja sam bio protiv te veze. Plata Anine majke nije više od 40 hiljada dinara, a ćerka vozi auto od 50 hiljada evra! Miki je rekao čime se ona bavi i da ima momke koje su bogati. Ništa protiv toga nemam, ali kažem, to ne može da se zarađuje od modelinga. Ona može da zarađuje, ali on ne može - dodao je Mića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs

#Ana Korać

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'