AKTUELNO

Nije ih štedeo.

Tokom večerašnje emisije kada je gostovao Lepi Mića pušten je i snimak žestoke svađe koju je ovaj nekadašnji ukućanin imao sa Marijom i Miljanom Kulić. Njih troje tada su se svađali oko hrane.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon priloga Mića je komentarisao ovu situaciju koja se dogodila u Beloj kući, ali i Mariju i Miljanu. Tom prilikom Mića je ispričao i jednu situaciju za koju je čuo od svog prijatelja iz Petrovca, a u kojoj su glavni akteri bile upravo majka i ćerka.

Foto: TvPink Printscreen

Je l' ovo ova što je tatu prijavila za nasilje, a mamu poslala na more? Miljana Kulić je jedna obična budaletina. Pokušava da bude simpatična. Devojka ima problem. Nije normalna. Ona je letovala u Petrovcu blizu kuće mog prijatelja i sve se uveče čulo. Miljana se u jednom momentu obukla i pošla u grad, a Marija ju je pitala: "Gde ćeš", a Miljana joj je rekla: "Ti si htela da ga rodim, evo ti ga pa ga čuvaj" - rekao je Mića i dodao:

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Miljana je žrtva porodice koja na svoj način zarađuje novac. To je malo, pa onda dođe i porodica u rijaliti. Miljana nema lošu dušu, ona jednostavno nije normalna. Mami razbije naočare. Na kraju prijavi tatu za nasilje, mama ide na more autobusom... Marija se kao lavica bori za nju! Oni su porodične budale! - dodao je Mića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'