AKTUELNO

Razvezao jezik.

Lepi Mića gostuje večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" kod voditelja Ognjena Nestorovića. Tokom emisije uključila se gledateljka koja je imala samo reči hvale za Lepog Miću, a zatim mu je i postavila pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledateljka je tokom uključenja pitala Lepog Miću ko mu se javio nakon izlaska sa imanja i tom prilikom istakla da je ovaj učesnik prve i druge sezone najgledanijeg rijalitija ikada, svim takmičarima pružao podršku.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa ima. Javilo se par njih. Ne treba meni bilo ko da se javlja. Oni su za mene balavci, deca koja žele slavu i popularnost. Ja sam se sinoć stideo zbog Zerininog ponašanja. To je ekipa ozbiljnih prevaranata. Lagali su da su žrtve, da su ugroženi, da im nije dobro... Sve su lagali! Čekam njenu knjigu da napiše i da da procenat. Svi su oni tamo deca. Luna, Sandra, Maja... One su za mene deca. Moje psovanje njima je bila vaspitna mera. Uvek sam im pružao i davao pomoć. Gde u Marijana i Stanija sada? Oni od Lune prave famu! Luna nije inteligentna, nije obrazovana, priglupa je... Za Lunu su kuvali, za Lunu su prali... Ona nije inteligentna. Ona je postala poltron ovih idiota! Oni su rekli da se mene boje - pričao je Mića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'