AKTUELNO

Ove scene tvrdi da nije gledala nakon izlaska sa imanja.

Ove noći Zerina Hećo gostuje u emisiji "Zadruga - Narod pita", a ova učesnica druge sezone najgledanijeg rijalitija u ovom delu Evrope komentarisala je svoje takmičenje u Beloj kući, pričala je o svemu onome što se dešavalo nakon izlaska sa imanja, ali i odgovarala na pitanja gledalaca koji su se uključivali uživo u program.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom emisije pušten je i snimak žestoke svađe koju je Zerina imala sa svojim bivšim dečkom Banetom Čolakom kada je on razbijao čaše i polivao je pićem, a obezbeđenje ih razdvajalo. Tokom priloga Zerina je sve vreme pratila kadrove koji su prikazani i prisetila se ovih situacija, a u jednom momentu je svoje lice prekrila rukama.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam gledala ove stvari, jer izgledaju ovako. Imam problem sa aritmijom, za mene je ovo strašno i traumatično. Ne znam kako si ljudi mogli ovo da gledaju. Za mene je sve to jedna velika trauma. Ovo su ozbiljne situacije, ovo nije sprdnja - pričala je Zerina i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne želim da se traumiram i gledam ove strašne scene. Njegovu majku ne želim da komentarišem. Imam poštovanje prema starijima. Ja verujem u karmu! Za moj i njegov odnos, neki će reći da je ona kriva, neki će reći da je on. Sve u svemu, ova slika i prilika, to nisam ja! Ja nisam smela to da radim sebi! Posle izlaska imala sam jako dug oporavak i još uvek ne mogu da kažem da sam došla sebi. Ove stvari su strašne! Desilo se to da ja idem srcem, draga osoba mi je rekla da sam najveći gubitnik svih rijalitija - dodala je Hećova.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Zerina Hećo

'