AKTUELNO

Tomović je istakao da Dobrojevićevu ni štapom ne bi dodirnuo.

Vladimir Tomović se prvi put nakon izbacivanja iz rijaliti programa "Zadruga 2" pojavio u emisiji "Zadruga - narod pita" u subotu veče i pred milionskim auditorijumom progovorio o odnosu sa bivšom devojkom Stanijom Dobrojević, ali i o svim zadrugarima koji su ga ogovarali tokom boravka u Beloj kući.

Tomovića smo stavili pred jedan test, a na osnovu odgovora koje je on dao evidentno je da se kaje zbog veze sa Stanijom o kojoj nije imao nijednu lepu reč da kaže. Naime, ekipa portala Pink.rs je postavila pred Vladimira izazov prilikom čega je trebao da izabere koju bi od ponuđenih zadrugarki poljubio, a sa kojom bi se oženio.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

U prvom krugu su se našle Stanija Dobrojević, Maja Marinković i Eleonora Miljković, a evo kako je on na to odgovorio.

Možemo da se igramo, ali to nema veze sa realnim životom. Koju bih poljubio? Pa u obraz ne bih samo Staniju poljubio, ove dve mogu, što da ne. Oženio ne bih nijednu, Maju ne gledam na taj način, Staniju ne bih poveo ni do pijace. Eleonoru takođe nije žena koja je to zaslužila. Eto, poveo bih je malo iza pijace, tako da eto Maju (bih mogao da oženim), najbolja je od njih tri - rekao je on.

Foto: TvPink Printscreen

U drugom krugu su se u izboru našle Luna Đogani, Aleksandra Subotić, Ana Korać, a on je napravio sledeću odluku.

Anu ne poznajem iz rijalitija, poznajem je privatno, devojka me nije ogovarala, tako da nju bilo šta od ovog što je pozitivnog. Ja ne mogu ništa negativno ni o Aleksandri da kažem. Lunu Đogani ne poznajem, bili smo kratko u rijalitiju, na "ćao-ćao" smo i to je to. U obraz bih poljubio Aleksandru Subotić. Oženio ne bih nijednu, ali u izboru Lune i Ane Korać, oženio bih Anu - rekao je kroz smeh Tomović.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Sanja Stanković, Kristina Kockar i Ana Korać su se našle u trećem krugu, a Tomović je napravio izbor.

Kristinu Kockar ne poznajem, ali je devojka na mestu. Sanja Stanković nema lepo mišljenje o meni iako me ne poznaje. Fizički je najviše moj tip Kija jer nema plastičnih operacija, ove dve imaju puno plastičnih operacija, ja to ne volim. Jeste da sam ja u "Zadruzi" napravio manji izlet sa nekom koja je ne daj Bože sva od plastike. Ima 1% ljudi koji je u zabludi kakva je Stanija, ona je katastrofa koja hoda. Ja je ne bih ni štapom takao - rekao je Vladimir.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PRVI PUT POSLE OPERACIJE! Aleksandra Subotić ponosno pokazala kako sada izgledaju NJENE GRUDI! (FOTO)

Pink.rs

#Kija Kockar

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'