AKTUELNO

Očekuje nas burna noć.

Milionski auditorijum svake večeri ima priliku da postavi pitanja bivšim učesnicima najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2", što je slučaj i ove noći. Na pitanja gledalaca ovoga puta odgovara Zerina Hećo.

Foto: TvPink Printscreen

Zerinu je u emisiji "Zadruga - Narod pita" ugostio voditelj Ognjen Nestorović, a ova nekadašnja takmičarka odgovaraće i na njegova pitanja. Zerina je tokom svog boravka u Beloj kući bila veoma kontroverzna zbog čega je skrenula veliku pažnju javnosti na sebe.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: PINK.RS U POSEDU PREPISKE VLADIMIRA TOMOVIĆA I MARIJANE ZONJIĆ! Žestoko ju je izvređao u emisiji, a sada mu ona uzvraća udarac! CRNOGORAC JOJ JE SLAO PORUKE EKSPLICITNOG SADRŽAJA! (FOTO)

Hećova je u rijaliti grad ušla kao zauzeta devojka, a pred kamerama "Zadruge" često se svađala sa svojim dečkom Banetom Čolakom zbog čega je njihova romansa doživela krah u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon propale veze sa Banetom, Zerina se zbližila sa Vladimirom Todorovićem, ali ni to nije dugo trajalo. Tokom jedne od situacija, Zerina je odlučila da svoju dugu crnu kosu obrije i ostane skroz ćelava, što je sve šokiralo.

Foto: TvPink Printscreen

Ubrzo je i odlukom glasova publike Hećova napustila imanje, a šta se dalje dešavalo u njenom životu, da li se sada čuje sa bivšim momcima, da li uživa u ljubavi sa poznatim pevačem Dadom Glišićem, samo su neka od pitanja na koja će Zerina odgovarati večeras.

Foto: TvPink Printscreen

Vaša pitanja možete postaviti Zerini Hećo ukoliko pozovete broj telefona 0677/300-300 u trenutku kada voditelj Ognjen Nestorović za to bude dao znak. Ostanite uz TV Pink i ove noći pratite emisiju "Zadruga - Narod pita".

Autor: S. Kuvekalović

#Zerina Hećo

'