AKTUELNO

Bilo mu je veoma neprijatno dok je gledao klip sukoba sa Subotićevom.

Vladimir Tomović svojim boravkom u Beloj kući nikoga nije ostavio ravnodušnim kako zbog veze sa Stanijom Dobrojević, a tako i zbog okrašaja koji je imao sa Aleksandrom Subotić. Ove noći, u emisiji "Zadruga - narod pita" Crnogorac je spreman da sa voditeljem Darkom Tanasijevićem, ali i milionskim auditorijumom podeli sve ono što do sada nije imao priliku da kaže.

Crnogorac je ove večeri imao priliku da se podseti kako je izgledao trenutak kada je došlo do sukoba između njega i Aleksandre, pa priznao da li se kaje zbog onoga što je uradio.

Foto: TvPink Printscreen

Uradio sam nešto loše, ovo nije za aplauz. Ne ponosim se ovime, ali ne kajem se. Ja bih voleo da bilo kog muškarca vidim kako će da se ponaša kada bi mu prišla neka devojka gazila ga i izvređala ga. Aleksandra je bila u mom gradu, ali se nismo čuli. Bila je tu sa momkom, da su poželeli da me vide, ja bih odmah došao. Pogrešio sam za ono što sam uradio. To je bio trenutak kada sam bio veoma impulsivan - pravdao se Tomović.

Foto: TvPink Printscreen

Potom se Vladimir osvrnuo i na nasrtaj Mikija Đuričića kada je pretukao štakama Nadeždu Biljić i ošamario Suzanu Perović.

Ono što sam ja uradio ne može da se poredi sa onime što je Miki uradio. On je običan grubijan, a ja to nisam. Užas broj jedan "Zadruge 2". On misli da je fizički najjači. Ni intelektualno ne može da mi parira. Ja sam bio užasnut onime što je uradio - ispričao je Vladimir.

Foto: e-stock Ivan Dobričić, TvPink Printscreen, Pink.rs

Pročitajte još: PROCURILA fotografija Ljube Pantović sa OPERACIONOG STOLA, evo kako je izgledao estetski zahvat kojem se podvrgla pre nekoliko dana! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Vladimir Tomović

'