AKTUELNO

Ne želi ništa Stanijino da čuva kod sebe.

Vladimir Tomović je u večerašnji gost voditelja Darka Tanasijevića u emisiji "Zadruga - narod pita". Milionski auditorijum je veoma znatiželjan zbog čega je Crnogorac rešio da raskine vezu sa Stanijom Dobrojević, ali i šta se desilo sve u njegovom životu nakon "Zadruge", a on je večeras spreman da odgovori na sva ta pitanja.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom emisije je emitovan snimak ljubavi Stanije i Vladimira, a Tomović se povremeno smeškao dok je gledao trenutke koje je proveo sa Dobrojevićevom, a potom je dao svoj komentar o svemu ovome.

Foto: TvPink Printscreen

Bio sam zaljubljen, to nije sramota. Sramota me je da se magarac od 36 zaljubi u nju. Za nekoliko dana mi je rođendan, očekujem najlepšu čestitku od nje - ispričao je Vladimir.

Tomović se osvrnuo i na to da mu je Stanija poklonila bokserice kada je došla iz Amerike, a kao dokaz da ih je nosio i da su mu savršeno pristajale govori i slika koju je svojevremeno objavio na svom Instagram profilu.

Ove večeri, Vladimir je istakao da želi da joj taj isti poklon vrati i preda njenom sadašnjem dečku Marku Markoviću.

Kad je došla nevesta iz Amerike, ona mi je donela gaće. Bacio sam onu kutiju u kojoj mi je donela, ali gaće sam doneo da vratim. Ona je me dočekala tamo kao pašu. Ja sam za to da ih ja tebi dam, a ti njenom sadašnjem dečku, a on kasnije nekom narednom. Izdržaće, kvalitetne su. Možda nisu njegov broj. Bio sam ti kao od majke rođen, a ona mi ih je obukla - pričao je Tomović.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Maja Marinković TRUDNA?! Bivša zadrugarka za Pink.rs OTKRILA sve o svom trenutnom stanju: Samo sam se srušila... (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Vladimir Tomović

'