AKTUELNO

Ponovo je zaljubljen.

Bivši zadrugar Vladimir Tomović gostuje večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" kod voditelja i urednika portala Pink.rs Darka Tanasijevića i spreman je da odgovori na sva pitanja koja zanimaju milionski auditorijum.

Foto: TvPink Printscreen

On je otkrio da je sada ponovo zaljubljen i da ima novu devojku, koju je već upoznao sa svojom porodicom.

Imam sad nekoga, srećan sam. Neću da pričam o tome, ja sam srećan, ispunjen. Kod mene je sve to samo ozbiljno. Porodica ju je upoznala, oduševljeni su, jedva čekaju... 2000. godište je, šalim se '99, u prošlom milenijumu je rođena - našalio se Vladimir, a onda spomenuo i situaciju sa Aleksandrom Subotić:

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: GOLIŠAVI SAVO PROŠETAO ADOM BOJANOM! Ljudi su se okretali za njim, a jedan detalj na njegovom telu je svima privukao pažnju! (FOTO)

Ja sam se Aleksandri zahvalio što je to uradila na nezgodan način. Dan posle sam rekao neke stvari u afektu. Ne kajem se zbog toga što sam joj uzvratio, ja ću mirno da spavam. Da ona mene nije gazila i ošamarila, ja je ne bih udario, u to sam sigurno. Možda sam ja najgori muškarac na svetu. Ja nisam zaslužio da me bilo ko šamara, ja ni na koga nisam digao ruku prvi - zaključio je Tomović.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku teksta.

R. L.

#Vladimir Tomović

#Zadruga 2

'