AKTUELNO

Vladimir smatra da Dobrojevićeva u svemu gleda računicu.

Gost večerašnje emisije "Zadruga - narod pita" je Vladimir Tomović koji je u rijaliti programu "Zadruga 2" uplovio u ljubavnu romansu sa Stanijom Dobrojević, ali i imao žestok okršaj sa Aleksandrom Subotić.

O svemu ovome je Vladimir pričao sa domaćinom ove emisije, voditeljem Darkom Tanasijevićem. Nakon odgledanog snimka na kome su prikazane ljubavne igrarije Stanije i Tomovića, on je dao svoj komentar da ga više to ne dotiče.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam verovatno konzervativniji od većine njenih momaka. Smetalo mi je mnogo toga kod nje. Obe bradavice ceo dan oči da mi iskopaju. To mi je smetalo. Mislio sam da je drugačija, makar je takva bila u početku, a onda sam shvatio da je njoj sve rijaliti. Ona ne može da ima prijatelja - rekao je Tomović, a onda ga je voditelj podsetio da su Stanija i Marijana najbolje rijaliti prijateljice, da bi Tomović potom osuo drvlje i kamenje po Zonjićevoj:
Skakalo je tamo 10 ljudi na nju, igrali su sa njom "eci peci pec". Šljam ljudski. Taman će biti dobre prijateljice - ispričao je Tomović, a onda se ponovo osvrnuo na odnos koji je imao sa Stanijom.

Foto: TvPink Printscreen

Možda bi on (Marko) kukavac ustao da je brani, ali je dobro za rijaliti da on nju ne brani i da se Stanija svađa. To je taj njihov dogovor, oni su se slizali. Ja sam nju branio, niko nije smeo da je takne. Ona ništa u matematici ne zna, ali račun zna odlično. Radi samo ono što njoj odgovara - dodao je Vladimir.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: REŠIO DA PROGOVORI! Vladimir Tomović večeras stiže u emisiju 'Zadruga - narod pita', otkriće sve o odnosu sa Stanijom, ali i o njenom novom dečku! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Vladimir Tomović

'