AKTUELNO

Želi od njega samo jedno.

Bivši zadrugar Vladimir Tomović večerašnji je gost u specijalnoj emisiji "Zadruga - Narod Pita". Sa Tomovićem veliki intervju o svim temama koje su obeležile njegovo učešće vodi urednik portala Pink.rs i voditelj Darko Tanasijević. Milionska publika takođe ima priliku da večeras razgovara sa njim o svim temama koje ih interesuju.

Foto: TvPink Printscreen

Tomović je ovom prilikom otkrio sve tajne koje zna o svojoj bivšoj devojci Staniji Dobrojević.

Prozivao sam je jer je ona obmanjivala javnost, nikakve operacije nije bilo. Otišla je malo da se druži sa bilo kim, otišla je da uživa, lagala je javnost, mene ne može. Ona je to rekla. Mi nismo mogli da se čujemo 20 dana, ona nije htela. Ona je sletela na aerodrom i tri nedelje mi se nije javljala zato što sam ja dao slike novinarima. Ja sam joj rekao da je ona obmanula javnost. Neka da papire iz te bolnice gde je operisana. Neću sad da nastavljam. Ona je rekla: "O nekim stvarima ne mogu da pričam, da si mi muž ja ne bih mogla da ti kažem". Ja sam bio zaljubljen u osobu koja je zverski obmanula javnost. Mazali su po meni izmet kao marmeladu na palačinku. Znao sam da će da mi napakosti i ona i njen PR tim. Neka bude da sam ja najgori. Ja sam znao kad se 20 dana nismo čuli da tu nešto nije u redu. Znao sam odlično da tu postoji nešto. Iza paravana njene laži. Znao sam da će da bacaju izmet na mene šleperima. Ona je stupila u kontakt sa mnom pre nekoliko dana preko neke osobe. Ona će prestati mene da pominje, ako ja prestanem da puštam naše tonske zapise. Ja sam možda najgori, ali ne priznajem da je ona bolja od mene - naveo je Vladimir.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MIRIŠLJAVE SVEĆE I PENA! David objavio fotku iz KADE sa Anom Korać, društvene mreže EKSPLODIRALE, evo šta su im poručili! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

R. L.

#Vladimir Tomović

#Zadruga 2

'