AKTUELNO

Nije štedeo reči.

U večerašnjoj specijalnoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gost voditelja Darka Tanasijevića je bivši zadrugar Vladimir Tomović. On će sa Darkom razgovarati o svemu onome što ga je sačekalo nakon rijalitija, ali će odgovarati i na sva pitanja vernih gledalaca.

Foto: TvPink Printscreen

Jedna gledateljka je želela da čuje Tomovićevo mišljenje, da li smatra da je sve od početka što se dešavalo između njega i Stanije Dobrojević bila gluma sa njene strane.

Ne znam ja to, vi ste je pitali, ona je ovde pustila neku suzu. Je l' se smirila malo - pitao je Vladimir ironično, a zatim je spomenuo i njenog novog dečka Marka Markovića:

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PROCURILA fotografija Ljube Pantović sa OPERACIONOG STOLA, evo kako je izgledao estetski zahvat kojem se podvrgla pre nekoliko dana! (FOTO)

Ponovila se, ima mlađeg sad. Ne znam stvarno, nisam upoznat sa njenim radovima nakon mene. Njima je danas dva meseca veze, a ja imam da mu poručim samo jedno. Hvala ti druže što si me bede spasio, a njoj mogu samo da kažem da počne da ga voli, pošto ga je volila iz inata, ja sam taj inat. Inat vam čestita dva meseca veze. Neka mu rodi Markoviće, da Bog da ostali do kraja života zajedno. Želim im puno dece, da ne daju nijednom sinu ime Vladimir, jer bi me od njih dvoje to obrukalo. Sve najgore mislim o njih dvoje, ali im želim sve najbolje. Ona mi je psovala porodicu, klela me, mene je sramota što sam ikada dodirnuo Staniju Dobrojević, ježim se kad pomislim da sam bio sa takvim otpadom. Moralna nula. Ne mora da bude gola od jutra do mraka, ne zna tablicu množenja. Sramota, obrukala se. Bio sam zaljubljeno govedo, savatala me. Izmanipulisala je sa mnom. Neću da joj radim ono što je ona meni, ona me je klela. Ona ima Kiklopa i Kvazimoda, Tamara Radoman je Kiklop. One mene satanizuju. Maja vodi njen drugi PR tim, ona je toliki Kvazimodo koji ne sme da dođe ovde u emisiju. Oni imaju toliko lažnih profila. Njima nije bitna ljubav Stanije i ovog dečkića, nego njena bivša ljubav. Svi mi kažu da je ne vređam jer je i ona nečije dete, i ja sam nečije dete, ne mogu da joj oprostim. Ona nema meru, hteli su da izazovu bes u meni. Sramota me je što sam joj u životu ruku pružio - naveo je Tomović.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku ovog teksta.

R. L.

#Vladimir Tomović

#Zadruga 2

'