AKTUELNO

Pokušao je ovo da sakrije od javnosti!

Bane Čolak se proslavio učešćem u prvoj i drugoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruge", a iako je stalno pod lupom javnosti, tek sada su isplivale neke stvari koje o njemu niste znali.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Do novinara portala Pink.rs došla je informacija da je jedna gospođa došla na Čolakov nastup u Sarajevu i iznenadila ga tako što mu je kupila skupoceni sat dobro poznatog brenda. No, Bane je taj poklon ipak odbio.

Ne znam kako ste vi čuli, hteo sam da sakrijem to. Došla je jedna žena, nakon nastupa ponudila mi je Roleks, ja sam bio u šoku. Govorila mi je kako sam bio dobar u rijalitiju i da sam je oduševio. Izvadila je kutiju i ja sam bio u šoku. Za sve što sam pretrpeo tamo, ona mi je poklonila to, ali ja nisam hteo da prihvatim to, samo od simpatija uzimam poklone. Smatram da ću biti dužan ako primim, kao da preuzimam neku obavezu da uradim nešto za nju - rekao je Čolak, a onda je otkrio kakva je bila reakcija gospođe.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Ona se uvredila, nije mogla da veruje jer je uzela mnogo skup sat. Rekla mi je da ima sina, neću da otkrijem njeno ime jer je možda krila od muža da mi je kupila to - završio je Čolak.

Pročitaj više: ŠABANOVA UDOVICA GOCA GRCALA U SUZAMA NAD NJEGOVIM GROBOM, pa ga dozivala i kukala na sav glas! Potresna scena na pomenu!

I. Radulović

#Bane Čolak

'