AKTUELNO

Dosta si klečao, sada gubi se! Šta kažeš pista, ma kako da ne... - reči su kojima će Nadežda zasigurno izazvati burne reakcije publike!

Pinkova Zvezda Nadežda Biljić bila je specijalni gost u emisiji "Zadruga - Narod pita", a zajedno sa njom gostovao je i maneken Tomislav Panić, sa kojim je ona imala vrele akcije u Zadruzi.

Njihove svađe uživo u programu privukle su veliku pažnju njihovih obožavalaca, a na društvenim mrežama su mnogi zaključili da Nadežda ne može da ga preboli, pa samim tim burno reaguje svaki put kada je on ignoriše.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je na svom Instagram profilu objavila i njegove profesionalne fotografije, a niko nije očekivao da će mu posvetiti reči pesme koju će najverovatnije u skorije vreme i snimiti.

Foto: Printscreen Instagram/nadezdabiljic

Sve tvoje devojke imaju dolare, parom te kupim, karakter nula ti je. Kada te platim mnogo lako je, budi na tržnici, jer tu mesto ti je. A, ja sam zvezda, sada gledaj me, sijam ko anđeo, 'ajde sagni se. Dosta si klečao sada gubi se, šta kažeš pista, ma kako da ne - napisala je Nadežda u opisu svog profila.

Pink.rs

#Nadežda Biljić

'