AKTUELNO

O svim aktuelnim temama bez dlake na jeziku razgovarala je u najgledanijoj emisiji o poznatima.

Reporter "Premijera - Vikend specijala" Nemanja Vujičić provozao se danas ulicama Novog Beograda sa bivšim učesnicima "Zadruge" Anom Korać i Davidom Dragojevićem, koji žive u ovom delu grada. Vidno raspoloženi i nasmejani, u živom uključenju na TV Pink progovorili su o novostima iz svog privatnog života, ali i svim onim temama koje i dalje intrigiraju javnost.

Foto: TvPink Printscreen

- Planiramo putovanja, planiramo odmor, stvarno nam je super. Uživamo u ljubavi, uselili smo se u novi stan... - odmah se pohvalila Ana, koja ne skida osmeh s lica otkako se vratila iz Bosne, gde je palo pomirenje između Davida i njegovog brata Dejana Dragojevića i snaje Dalile.

- Prelepo mi je bilo kod njih! Dalila me je ugostila kao da sam došla kod svoje mame! Divna devojka, divan dečko... Kada smo izašli, David je odmah poslao poruku Dalili - započela je priču Ana, a potom se nadovezao i David.

Foto: Printscreen Instagram

Odmah sam po izlasku iz „Zadruge“ pozvao Dalilu, naravno rekao sam da želim da dođem da pričamo, sve nesuglasice da rešimo... Rekao sam da želim da dođem u Bosnu sa Anom, da rešimo neke naše porodične stvari. Pričali smo dosta, bilo mi je drago kad sam otišao. Moj brat je bio ljut zbog svega, ali ona je potencirala, želela da dođem. Bilo nam je prelepo, stvarno, i jako sam srećan zbog toga - objasnio je David.

Nema nameru da kontaktira Kiju Kockar

Uprkos tome što je obećavala da će čim bude izašla iz "Zadruge" kontaktirati Kristinu Kiju Kockar, doskorašnju najbolju prijateljicu, koja ju je precrtala iz svog života, Ana je od svoje prvobitne ideje odustala. Kako kaže, ima svoje razloge.

Foto: e-stock Ivan Dobričić/Pink.rs

- Ja sam rekla da hoću da razgovaram sa njom, da popričam, da joj pošaljem poruku. Međutim, kada sam izašla videla sam da je sve to otišlo u nekom kontra smeru... I te laži, te izjave, gluposti... Mića proziva Slobu da nešto kaže ili ne, a čovek je demantovao te gluposti. I bezveze mi je to što Kija komentariše, da neću ni imati prostora da joj se javim – naravno da neću, posle toga što je izjavila, nemam želju da se javim. Baš je glupo to što je rekla - izjavila je Ana koja se, inače, sumnjiči da je bila intimna sa Kijinim bivšim suprugom Slobom Radanovićem, preko čega Kija, navodno, ne namerava da joj pređe.

Uskoro stiže beba?

Reporter "Premijera - Vikend specijala" otkrio je da je Ana neposredno pre uključenja izrazila sumnju da je u blagoslovenom stanju, o čemu je detaljnije govorila kada su se kamere uključile.

- Ne znam, iskreno, još uvek ništa, ali sve je moguće - rekla je Ana, dok je David izneo razloge zbog kojih misli da postoji šansa da će uskoro postati roditelji.

Foto: TvPink Printscreen

- Stalno joj je muka, jede malo više... Sad ćemo da vidimo šta će da se desi. Šta god da se desi... Ja bih bio srećan da se desi to - iskren je bio Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Ana Korać

#David Dragovejić

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'