AKTUELNO

David ne želi da gleda snimke sa Aleksandrom.

U emisiji ,,Zadruga - Narod pita" voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je bivše zadrugare Davida Dragojevića i Lepog Miću, koji su spremni da se suoče sa glasom naroda nakon 10 meseci borbe u Beloj kući, ali i da prokomentarišu sve ono što se dešavalo u Beloj kući.

U emisiji je pušten snimak u kojem su se Aleksandra Subotić i David Dragojević svađali, a David je sve vreme gledao u telefon, a nakon što je video-klip završen, Dragojević je dao kratak komentar.

Foto: TvPink Printscreen

To je bilo kada je ona ljubomorisala, kada me svađala sa celom kućom. Nijedan klip neću pogledati. Ogavna mi je, odvratna - rekao je David, a njegove reči su iznervirale Lepog Miću koji je odmah zaurlao na njega.
Davide, ti lažeš! Ti treba da kažeš da si ovde ušao u izolaciju da se izviniš devojci jer si mislio da si pogrešio. Davide, nije sporno da su se ugasile emocije, ali vi ste ušli u "Zadrugu" kao verenici i kao neko ko se voli. Ti si bio na početku jedan od najomiljenijih zadrugara. Štitio si svoju devojku. Ti si vagao između Ane i Sanje, pa koja se pre upeca. Kada je Darko čitao Kijinu priču (da je Ana spavala sa Slobom), Ana je ćutala i rekla da će to uraditi kada izađe napolje. Meni je stalo da vidimo ko laže, da li Kija, moja drugarica, Ana, moja bivša drugarica ili Sloba za kojeg sam ja odavno rekao da laže - pričao je besno Mića i kakao po studiju.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: POSLE VATRENE LJUBAVI, PORUČIO JOJ SAMO JEDNO: David opleo po Aleksandri, Subotićeva mu zbog ovoga neće ostati dužna! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#David Dragojević

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'