AKTUELNO

Pomno je pratio svaki kadar sa pobednicom ,,Zadruge 2"!

U emisiji ,,Zadruga - Narod pita" sukobili su se dva rivala prvi put nakon izlaska sa velelepnog imanja. Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je Davida Dragojevića i Lepog Miću u studiju.

Naredni video-prilog koji su pogledali jeste Davidovo flertovanje sa pobednicom ,,Zadruge 2" Lunom Đogani. Nakon odgledanog klipa, David je prokomentarisao scene koje su prikazane. Zanimljivo je to što, dok je trajao prilog sa Lunom, David nijednog trenutka nije pogledao u telefon, kao što je bio slučaj dok je trajao njegov snimak sa Aleksandrom Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Kao što vidimo, uvek je bila tu Alekasndra, mi smo se uvek družili. Možda je po vašem mišljenju flert, ali sa nama je uvek bila Aleksandra. Ja ni sa kim nisam flertovao. Ja se i dalje družim sa Lunom, ona je meni draga devojčica. Ja sam rekao da devojku nikad nisam upoznao pre rijalitija - prokomentarisao je David.
Na koga si bio ljubomoran od muškaraca? Jesi li bio na Lazara? Ti si bio ljubomoran na najboljeg druga? Ana i David su šampioni, ona govori da je sve laž. Ja mislim da je bio flert. U ovoj priči gde je on gurnuo Tomu zbog Lune... Ja sedim tu, Luna je njemu opalila šamar, ti si branio nju kao što nikada nisi odbranio Aleksandru - odbrusio je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazki u nastavku teksta.

O. B.

#David Dragojević

#Luna Đogani

#Zadruga 2

'