AKTUELNO

Ovo dira u dušu!

Pevačica narodne muzike i bivša zadrugarka, Zorica Marković poznata je po svom britkom jeziku, te smo mi od nje želeli da čujemo šta misli o trenutno najaktuelnijoj temi, a to je pomirenje Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Iako je poznato da se Zorica nekoliko puta tokom takmičenja u ,,Zadruzi 2" žestoko posvađala sa Markom, ali i sa Lunom, ona je neko ko je uvek podržavo Đoganijevu, te ju je majčinskim savetima podizala na noge.

Foto: Pink.rs/Jelena B.

Kad nije bila dobra, nisam je podržavala. Ja najviše volim Lunu kada je jaka i samostalna. Meni se njen izbor nije svideo, ja sam u svakom trenutku bila tu i govorila joj šta mi smeta. Kao i prošle godine, kada smo se bespotrebno svađale. Smatram da on nije njen pravi izbor, ali opet ko sam ja da mislim o tome? Šta će od toga da bude, ja stvarno ne znam. Meni je neločigno da pred finale raskinu, ali ako oni misle da tako treba, onda neka tako i rade. Čovek kad se zaljubi, prašta sve - započela je Zorica.

Kako je Luna najavila veliku muzičku karijeru koju sprema, a Zorica važi za veliko ime u svetu muzike, upitali smo je šta bi joj poručila i kako bi je posavetovala.

Foto: Pink.rs/Jelena B.

Njeni roditelji su videli koliko je grešila i palo je mnogo uvreda između nas i napolju. Ali mislim da će joj oni dati najbolji savet, jer ipak su oni brend Đogani i oni najbolje znaju šta i kako treba da uradi - rekla je zadrugarka.

Za kraj druženja Zorica je otpevala Luninu omiljenu pesmu koju je uvek tražila da joj otpeva kada bi u Beloj kući Đoganijeva imala svoju tešku fazu, a Đoganijeva sigurno neće ostati imuna kada čuje kako je njena bivša cimerka pevala stihove samo za nju.

Foto: Pink.rs/Jelena B.

U video-prilogu pogledajte kako je izgledalo druženje sa Zoricom.

O. B.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zadruga 2

#Zorica Marković

'