AKTUELNO

Pokazao koliko je iskren!

Tokom učešća u najgledanijem rijalitiju u regionu "Zadruzi 2" Luna Đogani često je pominjala druženje sa ćerkom najveće balkanske zvezde Cece Ražnatović, Anastasijom Ražnatović. Iako se mlada pevačica nije oglašavala po pitanju toga niti je ikada želela da da komentar na račun svoje bivše drugarice, njih dve su ipak i dalje aktuelna tema u medijima.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da se i Luna odlučila za pevačku karijeru, pa je tako počela saradnju sa makedonskim tekstopiscem Darkom Dimitrovim koji je takođe pisao pesme za Anastasiju. Sada se oglasio i Lunin otac, Gagi Đogani, jer mu je i dalje ostalo nejasno zbog čega je Anabela Atijas forsirala Đoganijevu da krene putem Cecine ćerke.

Foto: Printscreen Instagram

Ne znam zašto Anabela potencira Lunu i Anastasiju, zašto uopšte pravi poređenje sa njom. Očigledno se Anabeli dopada Anastasija, njena pesma, taj celokupni stil, ali mora da shvati da je Luna jedinka za sebe i da ne može da se poredi sa Anastasijom. Lunu voli narod, ima armiju fanova, popularna je na svoj način i nikada se neće meriti sa Anastasijom jer Luna je Luna. A, Anastasija je Anastasija, Cecina kćerka - istakao je Gagi.

Pink.rs

#Gagi Đogani

'