AKTUELNO

O ovom detaljima nikada nije govorila!

Stanija Dobrojević je kao specijalni gost u emisiji ,,Narod pita" otkrila šta zaista misli o svim takmičarima sa kojima je gajila prijateljske odnose, ali i o onima koji su joj dodeljivali raznorazne etikete koje su skrnavile njen ugled i reputaciju.

Ove noći osvrnula se i na učesnicu Ljubu Pantović sa kojom datira netrpeljivost već godinama, ali ovoga puta odlučila je da joj uputi tužbu, pa detaljno otkrila zbog čega.

Foto: TvPink Printscreen

Sa Ljubom sam ulazila u rasprave da joj vratim istom merom. Ona je opterećena sa mnom, jer sam ja voljena u narodu. Ona je uvek bila tu da izmišlja gnusne laži i izmišljotine o meni. Ona će biti jedina osoba koju ćemo da tužimo za sve što je izgovorila. Meni su one nebitne, ni ona ni Zorica. Zorica me nije toliko dirala i iznosila laži o meni. Nisu me duboko pogađale reči i izmišljene priče i laži - rekla je Stanija.

Ona je ispričala i kako je Ljuba pokušavala da joj napakosti lažima, što je moglo da utiče na to da se njena veza sa Markom Markovićem završi.

Foto: TvPink Printscreen

Žele da me vide nesrećnu, samu. Kad se desilo sve ono sa Markom, čak je i Zorica pokušala da nas razdvoji, zato su i radile šta su radile. Konkretno između Ljube i Marka me povredilo što me Marko lagao. Ljuba je pokušala da ubaci rovce kad su išli u Amidži šou, tada nisu imali bubice. Rekla je da je mazio Marijanu po kosi, ja sam njega pitala i on mi je rekao da se ne pecam. Ljuba je na sastancima govorila da je Marko branio od Tome i da je držao za ruku. Zato sam mu govorila da uvek bude iskren.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Stanija je priznala da veruje svom dečku Marku, a nije krila da on zna sve o njenom zahvaljujući medijima, ali i pitanjima koje joj je postavljao u četiri oka.

Marku verujem i uliva mi neko poverenje da mogu da budem mirna, a koliko je to tako, pokazaće vreme. Ja sam iskrena prema njemu. On je mnogo upućen o dešavanjima u mom životu, pratio me kroz medije. Ja sam godinama na tacni medijima. Možda sam uspela da dve veze sačuvam od javnosti, a negde su me i poštedeli. Marko zna dosta o meni, iskrena sam maksimalno - priznala je Stanija.

K.Ristić

#Stanija Dobrojević

'