AKTUELNO

Priznao emocije koje oseća prema Luni.

Lazar Jeremić, jedan od učesnika najgledanijeg rijalitija "Zadruga 2", nikada nije krio svoje simpatije prema pobednici Luni Đogani. Od samog početka rijalitija, Jeremić je naglašavao koliko je modna blogerka lepa, osećajna i slične energije kao i on. Međutim, ona je na početku "Zadruge 2" još uvek patila za svojim bivšim dečko, Slobom Radanovićem, pa je odbila svaki njegov pokušaj flerta.

Foto: e-stock Miloš Rafailović/Pink.rs/Darko Tanasijević

Pročitajte još: NIKAD IH NISTE ČULI DA OVAKO PRIČAJU O BIVŠIM MOMCIMA: Stanija i Aleksandra udružile snage, pa progovorile o Vladimiru i Davidu! (VIDEO)

Đoganijeva je kasnije ušla u vezu sa Markom Miljkovićem, pa Jeremić nije nastavio sa svojim udvaranjem. Na veličanstvenoj žurki koju je Veliki šef organizovao povodom završetka "Zadruge 2", Lazar je za portal Pink.rs otkrio da bi oženio Lunu, a kasnije voditelju Darku Tanasijeviću je rekao da je spreman na sve zbog Lune.

Foto: Printscreen Instagram/lazar_jeremic_official

Koliko je žurka Velikog šefa bila spektakularna, govori i to da se i danima kasnije priča o njoj, a svi prisutni i dalje kače snimke i fotografije sa iste. Jeremić je sinoć iznenadio sve svojom objavom na Instagramu, kada je objavio video sa Luninom mamom, Anabelom Atijas, u kom zajedno plešu i šalju poljupce, a Lazar je glasno svima nahvalio Anabelu.

Najbolja mama na celom svetu - rekao je Lazar.

Pročitajte još: OŽENIO BIH LUNU: Jeremić oduševljen Đoganijevom, čekaće da preboli Marka Miljkovića, a onda je OTKRIO gde su Ana i David proveli PRVU NOĆ! (VIDEO)

Foto: Printscreen Instagram/lazar_jeremic_official

Opšte je poznato koliko Luna ceni i poštuje mišljenje svoje mame Anabele, a da li je Lazar ovim pokušao da se još više približi Đoganijevoj, to samo on zna.

M.P.

#Anabela Atijas

#Lazar Jeremić Jera

'