AKTUELNO

Ovo joj se neće svideti.

Tokom emisije ,,Narod pita" voditelj i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević pročitao je poruku koju mu je poslala majka Ane Korać, Ljiljana Korać. Naime, nešto ranije Bane Čolak izneo je mišljenje na osnovu ljubavnog trougla između Ane, Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića.

Foto: TvPink Printscreen

Čolak je zauzeo Aleksandrinu stranu, govoreći da mu nije bilo prijatno da sluša kada Ana i David vređaju Subotićevu, a onda je bez dlake na jeziku odgovorio Ljiljani.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko, dobiće ti gosti infarkt. Psi laju, karavani prolaze. Koliko je Čolak bitan, videli smo. Baš ga je Ivanjica podržala, ali malo sutra - glasila je poruka Anine majke.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je Anina mama i te kako podržavala u Zadruzi 1, moja baka je poreklom iz Ivanjice, Ana je bila kod mene kući, sedela sa mojima. Kada kažem nešto što ne ide u prilog Ani Korać onda dobijem ovakvu poruku. Ne želim da budem bitan na način na koji je bila bitna Ana. To sam hteo i malopre da kažem, konstantno se provlači ta priča između Aleksandre i Čabarkape. Ja sveću nisam držao, ali su na moje oči Ana i David vređali Aleksandru. Ja ne želim da komentarišem šta i da li radi Aleksandra u svoja četiri zida. Ja nikada nisam komentarisao da li je Ana bila u vezi sa Sukijem, Filipom i ostalima, to me nije zanimalo, čak sam i branio Anu - odgovorio je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Banetu se zamera to, ali treba gospođa Ljiljana da pogleda šta je Davidova mama pričala o Ani - ubacio se Lepi Mića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 2

'